+31 76 - 5331331

Glasvezel Zierikzee

In Zierikzee zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Zierikzee beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zierikzee die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Zierikzee

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Zierikzee dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Zierikzee een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Overige bedrijvenlocaties

Straalweg II