Glasvezel Zierikzee

In Zierikzee zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zierikzee beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Zierikzee

Zierikzee beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er dankzij de glasvezelring van Zierikzee uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan dankzij een modulaire- en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

Straalweg

Bedrijventerrein Straalweg beschikt over een oppervlakte van 62 hectare en is hiermee het grootste bedrijventerrein van Zierikzee. Bedrijventerrein Straalweg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Zuidhoek

Bedrijventerrein Zuidhoek beschikt ook een over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd kunnen hierdoor eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden een razendsnelle internetaansluiting realiseren.

Business Park Zierikzee

Op het Business Park Zierikzee is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven kunnen worden aangesloten om te beschikken over snel internet.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.


Zierikzee maakt onderdeel uit van de gemeente Schouwen-Duiveland