+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenhuizen

In Zevenhuizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenhuizen beschikt over een uitstekende infrastructuur voor zowel koper als glasvezel waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zevenhuizen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Nijverheidscentrum.

Zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar

De diensten die u van Zakelijk Glasvezel wilt afnemen zijn altijd modulair en schaalbaar. Dit betekent dat er over één verbinding meerdere diensten geleverd kunnen worden en dat u per dienst kunt bepalen wat de snelheid en capaciteit worden. Zakelijk internet is uiteraard de populairste dienst die over glasvezel wordt afgenomen, maar daarnaast kunnen ook diensten als VoIP, Ethernet VPN of Pinnen over IP worden afgenomen.

Bekijk uw glasvezeltarieven in Zevenhuizen

Vrijwel iedere locatie in Nederland heeft zijn eigen glasvezeltarieven. Dit geldt ook voor Zevenhuizen. Wanneer u uw bedrijf wilt gaan aansluiten op het glasvezelnetwerk, krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van de afstand van uw bedrijfslocatie tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hoe korter deze afstand is en hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk te koppelen is, hoe lager deze kosten zullen zijn.

De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Wilt u direct inzicht krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Zevenhuizen? Voer dan snel en gemakkelijk onze unieke Postcodecheck uit.


Zevenhuizen maakt onderdeel uit van de gemeente Zuidplas