+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenbergschen Hoek

In Zevenbergschen Hoek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenbergschen Hoek beschikt over een eigen glasvezel ring, zodat bedrijven kunnen worden aangesloten, wanneer zij dat noodzakelijk achten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten over Zakelijk Glasvezel

Over Zakelijk Glasvezel wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er over de glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Oplevering van Zakelijk Glasvezel in Zevenbergschen Hoek

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Zevenbergschen Hoek een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent daarnaast verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, de bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...