+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwanengat in Zevenbergen

Op het bedrijventerrein Zwanengat in Zevenbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op Zwanengat

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.