+31 76 - 5331331

Glasvezel Schansdijk in Zevenbergen

Op het bedrijventerrein Schansdijk in Zevenbergen is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Schansdijk

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Schansdijk komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Het opleveringsproces is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/ waterwegen en meer...

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder eigen telefooncentrale gebruik te maken van VoIP met Hosted Telefonie. Met Hosted Telefonie wordt er een telefooncentrale voor u beheerd, zonder dat u hiervoor investeringen hoeft te verrichten.