+31 76 - 5331331

Glasvezel Molengors in Zevenbergen

Op het bedrijventerrein Molengors in Zevenbergen is het mogelijk om aangesloten te worden op een glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Molengors

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventrrein Molengors kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

De voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met een groeiende vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven biedt Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s een ideale oplossing. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kunnen bedrijven meerdere diensten afnemen over dezelfde verbinding. Het afnemen van meerdere verbindingen voor uw diensten is dus niet langer nodig. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.