+31 76 - 5331331

Glasvezel De Koekoek in Zevenbergen

Op het bedrijventerrein de Koekoek in Zevenbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Indien het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door te kiezen voor redundantie in uw glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding over een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en ook welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Koekoek

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Koekoek. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van vergunningen, obstakels op de route en meer...