+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hil in Zevenbergen

Op bedrijventerrein de Hil in Zevenbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Hill bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een prijsopgave.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van een Ethernet VPN, of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet uw bedrijfsvestigingen te koppelen. Naast het koppelen van alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.