Glasvezel Zevenbergen

In Zevenbergen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenbergen beschikt over een zeer goede glasvezelinfrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zevenbergen

Zevenbergen beschikt over een centrale aan de Stationsstraat. Vanuit dit centrale punt lopen diverse glasvezelringen door de gemeente. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal in Zevenbergen kunnen beschikken over goede internet verbindingen via ADSL, VDSL en glasvezel. Zevenbergen is sinds 1997 onderdeel van gemeente Moerdijk. De gemeente heeft een bedrijventerreinenprogramma ontwikkeld voor de Zevenbergse bedrijfslocaties, in het bijzonder voor De Koekoek. Bij de aanleg van nieuwe bedrijfslocaties en de revitalisering van bestaande bedrijventerreinen wordt rekening gehouden met de aanleg van glasvezel. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zevenbergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen de Koekoek, Zwanengat, Schansdijk, Molengors en De Hil. Naast de typische bedrijfslocaties zijn er ook voldoende mogelijkheden voor de geboden rondom de Hazeldonkse Zandweg, Generaal Allenweg, Huizersdijk, Krooswijk, Torenveld en Bosselaar

Oude kern Zevenbergen

Vroeger had Zevenbergen een eigen haven. Die is gedempt. Wel ligt de plaats nog aan het kanaal, de Roode Vaart. Er zijn plannen om dit kanaal (verbonden met rivier De Mark) en de omgeving rondom het kanaal, zoals het gebied Huizersdijk te revitaliseren. De oude kern van Zevenbergen is te vinden rondom de voormalige haven, namelijk de Noordhaven en Zuidhaven. Hoewel Zevenbergen niet bekend staat als toeristische trekpleister, zijn bezoekers gecharmeerd van oude woonhuizen met trapgevels. Een zakelijke aansluiting op glasvezel is ook in oude kern mogelijk.

Glasvezel in de polder

Wandelaars zoeken de rust op in de polders rondom Zevenbergen. Natuur en industrie zijn hier met elkaar verweven. Bijna overal is er zicht op Haven- en industriegebied Moerdijk. Tegelijkertijd hebben vogels, zoals de nationale vogel De Grutto, dit gebied gekozen als broedplaats. De aanwezigheid van een glasvezelvoorziening faciliteert de industrie, terwijl het de natuur niet hindert.

Telefoneren via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via één glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan gekozen worden om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Aansluitkosten glasvezel in Zevenbergen

De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten hangen af van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur.