Glasvezel Zevenbergen

In Zevenbergen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenbergen beschikt over een zeer goede glasvezelinfrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zevenbergen

Zevenbergen kent diverse bedrijventerreinen. Op al deze terreinen is het eenvoudig om een glasvezel verbinding te realiseren.

  • De Koekoek
  • Zwanengat
  • Schansdijk
  • Molengors
  • De Hil

Naast de typische bedrijfslocaties zijn er ook voldoende mogelijkheden voor de gebieden rondom de Hazeldonkse Zandweg, Generaal Allenweg, Huizersdijk, Krooswijk, Torenveld en Bosselaar.

Zevenbergen beschikt over een centrale aan de Stationsstraat. Vanuit dit centrale punt lopen diverse glasvezelringen door de gemeente. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal in Zevenbergen kunnen beschikken over goede internet verbindingen via ADSL, VDSL en glasvezel.

Telefoneren via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u gebruik maakt van telefonie via uw glasvezelverbinding, wordt er gebruik gemaakt van Voice over IP. Wij kennen een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan gekozen worden om uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.