+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenbergen

In Zevenbergen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Zevenbergen beschikt over een zeer goede glasvezelinfrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zevenbergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zevenbergen

Zevenbergen beschikt over een KPN centrale aan de Stationsstraat. Vanuit dit centrale punt lopen diverse glasvezelringen door de gemeente. Dit zorgt dat ondernemers vrijwel overal in Zevenbergen kunnen beschikken over goede breedband verbindingen zoals ADSL, VDSL en glasvezel. Zevenbergen is sinds 1997 onderdeel van gemeente Moerdijk. De gemeente heeft een bedrijventerreinenprogramma ontwikkeld voor de Zevenbergse bedrijfslocaties, in het bijzonder voor De Koekoek. Bij de aanleg van nieuwe bedrijfslocaties en de revitalisering van bestaande bedrijventerreinen wordt rekening gehouden met de aanleg van glasvezel.

Bereikbaarheid Zevenbergen

Zevenbergen heeft een van de oudste treinstations van Nederland. Nog altijd wordt van het nabijgelegen spoor en het gebouw gebruikgemaakt. Zevenbergen is per stoptrein direct verbonden met Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Ondanks dat dit stationsgebouw een van de oudste treinstations van Nederland is, is er Wifi beschikbaar. De aanwezige glasvezel infrastructuur faciliteert deze internetvoorziening. Kern Zevenbergen is via de N285 aangesloten op de A17.

Oude kern Zevenbergen

Vroeger had Zevenbergen een eigen haven. Die is gedempt. Wel ligt de plaats nog aan het kanaal, de Roode Vaart. Er zijn plannen om dit kanaal (verbonden met rivier De Mark) en de omgeving rondom het kanaal, zoals het gebied Huizersdijk te revitaliseren. De oude kern van Zevenbergen is te vinden rondom de voormalige haven, namelijk de Noordhaven en Zuidhaven. Hoewel Zevenbergen niet bekend staat als toeristische trekpleister, zijn bezoekers gecharmeerd van oude woonhuizen met trapgevels. Een zakelijke aansluiting op glasvezel is ook in oude kern mogelijk.

Glasvezel in de polder

Wandelaars zoeken de rust op in de polders rondom Zevenbergen. Natuur en industrie zijn hier met elkaar verweven. Bijna overal is er zicht op Haven- en industriegebied Moerdijk. Tegelijkertijd hebben vogels, zoals de nationale vogel De Grutto, dit gebied gekozen als broedplaats. De aanwezigheid van een glasvezelvoorziening faciliteert de industrie, terwijl het de natuur niet hindert.

Aansluitkosten glasvezel in Zevenbergen

De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten hangen af van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur. Via de glasvezel postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf. IP Visie levert glasvezel in heel Nederland en dus ook aan bedrijven in Zevenbergen.

Overige bedrijfslocaties

Hazeldonkse Zandweg, Generaal Allenweg, Huizersdijk, Krooswijk, Torenveld, Bosselaar