+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidspoor in Zevenaar

Op het bedrijventerrein Zuidspoor in Zevenaar ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk, omdat alle voorzieningen al aanwezig zijn in alle straten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel op Zuidspoor

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf beschikt over een zakelijke glasvezelaansluiting, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van diensten en capaciteit. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Samen met een hoge up-time van wel 99.9% zorgt dat ervoor dat een zakelijke glasvezelverbinding uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Zuidspoor

Wanneer u uw bedrijf wenst aan te sluiten op een glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten worden vooral bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hoe kleiner deze afstannd is, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste internetsnelheid en de contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.