+31 76 - 5331331

Glasvezel Technopark Mercurion in Zevenaar

Op het Technopark Mercurion in Zevenaar ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Technopark Mercurion

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Technopark Mercurion zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Bekijk alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op Technopark Mercurion met onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Technopark Mercurion

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Technopark Mercurion een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...