+31 76 - 5331331

Glasvezel Tatelaar in Zevenaar

Op het bedrijventerrein Tatelaar in Zevenaar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Tatelaar

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Bedrijventerrein Tatelaar is gelegen in een milieuzone