+31 76 - 5331331

Glasvezel Hengelder in Zevenaar

Op het bedrijventerrein Hengelder in Zevenaar ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende aanvullende diensten worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over dezelfde breedbandverbinding getransporteerd kunnen worden. Wanneer de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Hengelder

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 1 Gbit/s. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Hengelder. Het opleveringsproces is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook verschillende factoren die de levertijd verder kunnen doen laten oplopen. Dit zijn zaken als obstakels op de route (snel-/waterwegen), vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...