+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark 7Poort in Zevenaar

Op Businesspark 7Poort in Zevenaar ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel kan tegen standaard tarieven worden geleverd aan bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op Businesspark 7Poort

Standaard beschikt een glasvezelaansluiting over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Daarnaast kent Zakelijk Glasvezel een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te laten verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur waardoor het netwerkbeheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Het is daarnaast ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zijn gevestigd. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat u er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.