+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenaar

In Zevenaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Zevenaar beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanuit de KPN centrale aan de Nieuwe Doelenstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal goede breedband voorzieningen mogelijk zijn. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zevenaar die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. U bent er dan van verzekerd dat uw internetverbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Glasvezelverbinding in Zevenaar aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook moeten worden aangegeven welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.