Glasvezel Zevenaar

In Zevenaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenaar beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanuit de centrale aan de Nieuwe Doelenstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zevenaar

Alle bedrijventerreinen in Zevenaar beschikken over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel en snel internet. Meerdere partijen hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in glasvezelnetwerken. IP Visie levert haar diensten over deze netwerken.

Zevenaar is een gewilde locatie voor logistieke dienstverleners vanwege de nabijheid van Duitsland en de A12, om zo het achterland van Nederland te kunnen bedienen op diverse manieren. Veel van de nieuwe ontwikkelingen aan de oostkant van de Stadsregio Arnhem Nijmegen vinden in Zevenaar plaats.

Businesspark 7Poort

BusinessPark 7Poort is ingedeeld in de gebieden 7Poort Noord, Landeweer en 7Poort Zuid. Bij de ingang van BusinessPark 7Poort ligt de Spoorallee, die direct gelegen is aan de A12.

Zuidspoor

Bedrijventerrein Zuidspoor is gelegen aan de spoorlijn Arnhem-Emmerich en per auto goed te bereiken via de Ringbaan Zuid. Het terrein beschikt over prima mogelijkheden voor snelle internet verbindingen.

Overige locaties

Speciale mogelijkheden zijn er verder voor bedrijven in Zevenaar die gevestigd zijn aan de Hengelder en Arnhemseweg, maar ook op de bedrijventerreinen Tatelaar en Technopark Mercurion.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. U bent er dan van verzekerd dat uw internetverbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u helpen bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.