Glasvezel Zevenaar

In Zevenaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zevenaar beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanuit de centrale aan de Nieuwe Doelenstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen

Speciale glasvezel mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zevenaar, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Businesspark 7Poort
  • Zuidspoor
  • Tatelaar
  • Technopark Mercurion

Overige locaties

Speciale mogelijkheden zijn er verder voor bedrijven in Zevenaar die gevestigd zijn aan de Hengelder en Arnhemseweg.

Altijd online

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding.

Op deze manier bent u verzekerd dat uw internetverbinding altijd online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerken of door gebruik te maken van een straalzender of 4G backup.

IP Visie levert redundantie op basis van een dual homed of multi homed oplossing in combinatie met BGP. Bij uitval van de primaire verbinding zal de secundaire verbinding het automatisch overnemen met behoud van dezelfde IP adressen. Dit zorgt er voor dat u geen configuratie werkzaamheden hoeft uit te voeren in geval van een storing.