+31 76 - 5331331

Glasvezel Zetten

In Zetten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zetten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd in Zetten

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Zetten. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.


Zetten maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe