+31 76 - 5331331

Glasvezel Vinkenkamp in Zelhem

Op bedrijventerrein Vinkenkamp in Zelhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Vinkenkamp aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient ook in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Uw bedrijfsvestigingen aan elkaar koppelen

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Tevens is er ook de mogelijkheid om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.