+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoge Voort in Zelhem

Op bedrijventerrein Hoge Voort in Zelhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Hoge Voort

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, dit biedt voordelen wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen alle deelnemers gevestigd te zijn in hetzelfde fysieke bedrijfspand. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de eenmalige aanleg- en maandelijkse kosten. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van deze kosten voor de glasvezelaansluiting door. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Zekerheid op de uptime

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.