Glasvezel Zelhem

In Zelhem zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zelhem beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de bedrijventerreinen in Zelhem

Zelhem heeft vier bedrijventerreinen met een totale oppervlakte van meer dan 50 hectaren, die allemaal heel dicht bij elkaar gelegen zijn. De terreinen liggen aan de N330 en N315 en vlak bij Doetinchem. Op alle bedrijventerreinen zijn er prima mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elke glasvezelverbinding heeft een standaard capaciteit van 1 Gbit/s en biedt mogelijkheden om meerdere diensten af te nemen over één fiber.

Vinkenkamp

Vinkenkamp is het grootste bedrijventerrein en ook het jongste. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Het terrein beschikt al enige tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen profiteren van aantrekkelijke voorwaarden om een glasvezelaansluiting te realiseren.

Het Blek

Bedrijventerrein het Blek beschikt over een eigen fibernetwerk. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een glasvezelaansluiting aan te vragen.

Overige bedrijfslocaties in Zelhem

Naast de Vinkenkamp en het Blek zijn er op andere locaties in Zelhem ook uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Dat geldt onder andere voor het Industriepark en de Hoge Voort.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs.


Zelhem maakt onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst.