+31 76 - 5331331

Glasvezel Zeist-West in Zeist

Op het bedrijventerrein Zeist-West in Zeist is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Zeist-West aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Zeist-West

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Zeist-West zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Zeist-West kunt u een Postcodecheck uitvoeren.