+31 76 - 5331331

Glasvezel Dijnselburg in Zeist

Op het bedrijventerrein Dijnselburg in Zeist is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Dijnselburg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Dijnselburg zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. U bent vrij om verschillende diensten en services te stapelen op dit groeipad. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor u meerdere diensten kunt afnemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Handelscentrum Dijnselburg Zeist