Glasvezel Zeist

In Zeist zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zeist beschikt over twee centrales: één op de Stationslaan en één aan de Oirschotlaan. Vanuit deze 2 centrales starten diverse glasvezelringen, die lopen naar de wijken, bedrijvenlocaties en omliggende woonkernen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Zeist snelle internet verbindingen gerealiseerd kunnen worden tegen aantrekkelijke tarieven.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zeist

In Zeist zijn twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Dijnselburg

Op bedrijventerrein Dijnselburg zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Zeist-West

Op bedrijventerrein Zeist-West zijn er ook goede mogelijkheden voor bedrijven om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbps over een nagenoeg oneindig groeipad. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een up-time van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Toekomstvast: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.