+31 76 - 5331331

Glasvezel Trekkersveld in Zeewolde

Op het bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. De exacte kosten kunnen worden berekend aan de hand van de postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Trekkersveld

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig heeft u naast Zakelijk Internet de keuze uit vele aanvullende diensten die over de verbinding kunnen worden afgenomen. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.