+31 76 - 5331331

Glasvezel Schepenveld in Zeewolde

Op het bedrijventerrein Schepenveld in Zeewolde ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen allemaal tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden berekend aan de hand van de postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Schepenveld

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen selectie van diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Om de privacy van alle partijen te kunnen waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor andere partijen.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te handelen. Over deze verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Hiervoor heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.