+31 76 - 5331331

Glasvezel Horsterparc in Zeewolde

Op het bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op het netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen berekend worden aan de hand van de postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Met een groeiende vraag onder bedrijven naar meer bandbreedte, biedt Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s een perfecte oplossing. Daarbij zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het voor bedrijven mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Horsterparc

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Horsterparc. Een oplevering is opgedeeld in circa 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn factoren als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals snel-/spoorwegen en meer...