+31 76 - 5331331

Glasvezel Gildenveld in Zeewolde

Op het bedrijventerrein Gildenveld in Zeewolde heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op het netwerk. De totale capaciteit van deze glasvezelaansluiting is altijd 1 Gbit/s. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen berekend worden aan de hand van de postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op Gildenveld

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Gildenveld zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al worden bereikt met een dubbele verbinding van elk een andere providers op geografisch van elkaar gescheiden netwerken. Onze adviseurs kunnen u eventueel bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die aansluit bij uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.