+31 76 - 5331331

Glasvezel Voederheil in Zeeland

Op het bedrijventerrein Voederheil in Zeeland is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Voederheil aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zult u in de aanvraag ook op moeten geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Standaard bedraagt de capaciteit van Zakelijk Glasvezel 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende diensten er services worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.