+31 76 - 5331331

Glasvezel Rond de Remise in Zandvoort

Op het bedrijventerrein Rond de Remise in Zandvoort is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Rond de Remise

Bij het aanleveren van een nieuwe glasvezelverbinding bedraagt de levertijd 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk en dat de doorlooptijd van een glasvezelverbinding wordt bepaald door de inrichting van het gehele proces. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit circa 20 deelprocessen, met verschillende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Denk hierbij aan factoren als vorst, tekort aan netwerkcapaciteit, obstakels op de route (spoor-, snel of waterwegen), het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en nog meer factoren.

Bellen over uw glasvezelverbinding

Een veilige en betrouwbare manier van telefoneren is door uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding te laten lopen. Hierbij heeft u dan data en telefonie over slechts één verbinding lopen. Bij Bellen over Zakelijk Glasvezel wordt gebruik gemaakt van VoIP. VoIP staat voor "Voice over IP" en houdt niet veel meer in dan dat uw telefoonverkeer over het internet wordt getransporteerd. Om te kunnen bellen over uw glasvezelverbinding biedt IP Visie een tweetal keuzes. Zo kan er worden gekozen om een eigen telefoonlocatie op de bedrijfslocatie aan te sluiten op het IP-netwerk doormiddel van een SIP-trunk. Wanneer u niet wenst te investeren in een eigen telefooncentrale, dan biedt Hosted Telefonie een uitkomst. Bij Hosted Telefonie wordt voor u een hoogwaardige telefooncentrale beheerd tegen een maandelijks bedrag.