+31 76 - 5331331

Glasvezel Zandvoort

In Zandvoort zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zandvoort beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten. De maandelijkse kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zandvoort die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Rond de Remise.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zandvoort

Voor iedere bedrijfslocatie in Zandvoort zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Zandvoort.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar koppelt, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier vele malen aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.