+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wildeman in Zaltbommel

Op bedrijventerrein de Wildeman in Zaltbommel is het voor bedrijven en instellingen mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Wildeman aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee- of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer omdat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Wildeman II

Sinds 2016 is het bestemmingsplan voor de uitbreiding van bedrijventerrein Wildeman (Wildeman II) in procedure gesteld. Meer informatie over dit aankomende bedrijventerrein is beschikbaar op: www.de-wildeman.nl.