+31 76 - 5331331

Glasvezel Van Voordenpark in Zaltbommel

Op het bedrijventerrein van Voordenpark in Zaltbommel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op van Voordenpark aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding op van Voordenpark

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Alle partijen die mee doen aan deze constructie dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Het van Voordenpark is gevestigd in een milieuzone