+31 76 - 5331331

Glasvezel De Ooijk in Zaltbommel

Op bedrijventerrein De Ooijk in Zaltbommel is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel op De Ooijk

Bedrijventerrein De Ooijk beschikt sinds 2011 over een eigen glasvezelverbinding voor bedrijven. Deze glasvezelvoorziening is met name ontstaan doordat alle watergangen naar en van het terrein moesten worden vervangen. Parkmanagement Zaltbommel en de gemeente hebben intensief samengewerkt om het glasvezel te kunnen realiseren. In 2015 is de glasvezelvoorziening op dit bedrijventerrein nog verder verbeterd, waardoor ondernemers kunnen beschikken over nóg sneller internet.

Aanvullende diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over een glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel delen op Ooijk

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.