Glasvezel De Ooijk in Zaltbommel

Op bedrijventerrein De Ooijk in Zaltbommel is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein De Ooijk is vlakbij het NS treinstation van Zaltbommel gevestigd. Het bedrijventerrein was tussen 2008 en 2011 helemaal opnieuw ingedeeld. Bedrijventerrein De Ooijk is bereikbaar via de autosnelweg A7 en met het Openbaar Vervoer (OV).

Meer informatie over glasvezel op dit bedrijventerrein:

Bedrijventerrein De Ooijk beschikt sinds 2011 over een eigen glasvezelverbinding voor bedrijven. Deze glasvezelvoorziening is met name ontstaan doordat alle watergangen naar en van het terrein moesten worden vervangen. Parkmanagement Zaltbommel en de gemeente hebben intensief samengewerkt om het glasvezel te kunnen realiseren. In 2015 is de glasvezelvoorziening op dit bedrijventerrein nog verder verbeterd, waardoor ondernemers kunnen beschikken over nóg sneller internet.