+31 76 - 5331331

Glasvezel Hogeweg in Zaltbommel

In de omgeving van de Hogeweg in Zaltbommel ligt een fijnmazig glasvezel netwerk van KPN, waardoor bedrijven eenvoudig kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Hogeweg

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Hogeweg. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.