+31 76 - 5331331

Glasvezel De Waluwe in Zaltbommel

Op kantorenpark De Waluwe in Zaltbommel ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het kantorenpark kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook aan worden gedacht om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur.

Controleer uw glasvezeltarieven op De Waluwe

Voor iedere bedrijfslocatie op kantorenpark De Waluwe gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Voer een Postcodecheck uit om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.