Glasvezel Zaltbommel

In Zaltbommel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zaltbommel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zaltbommel

Zaltbommel beschikt over een uitgebreide glasvezel infra die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Johan de Wittstraat. Vanaf deze locatie lopen er diverse glasvezelringen naar de wijken en industrieterreinen. De kernen Aalst, Brakel, Bern, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Poederoijen, Zuilichem en Nieuwaal worden ook via hier ontsloten.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Zaltbommel

Zaltbommel beschikt over een aantal bedrijventerreinen die allemaal beheerd worden door Parkmanagement Zaltbommel. Een van de diensten die door dit parkmanagement wordt aangeboden is de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen. Hierdoor zijn er voor bedrijven op al deze bedrijventerreinen goede mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten.

De Wildeman

De Wildeman is in het bezit van verschillende prijzen, waaronder de prijzen "Beste Veiligheidsaanpak" en "Meest sociale bedrijventerrein van Nederland". Het bedrijventerrein beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Hierdoor is het voor bedrijven in vrijwel alle straten mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting te realiseren.

De Ooijk

De Ooijk is dichtbij het NS-station van Zaltbommel gelegen en heeft na een revitalisering in 2017 een verbeterde uitstraling gekregen. Op de Ooijk is naast een verbetering van de beveiliging ook een glasvezelnetwerk aangelegd. Dankzij de aanleg van dit glasvezelnetwerk ontstaan er voor vrijwel alle bedrijven die op De Ooijk gevestigd zijn mogelijkheden om tegen gunstige voorwaarden te beschikken over een snelle internetverbinding.

Van Voordenpark

Bedrijventerrein van Voordenpark kent een grote diversiteit aan bedrijven waaronder fabrieken, grootschalige detailhandel en zelfs een veiling. Op bedrijventerrein Van Voordenpark is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn aangesloten kunnen worden.

Overige bedrijvenlocaties in Zaltbommel

Naast de grotere bedrijventerreinen kennen ook diverse andere bedrijvenlocaties in Zaltbommel goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Hogeweg, De Waluwe, Kraaijenhoef, Ormeling, Rondgang, Middelkampseweg en A2 Logistics is het ook voor bedrijven mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Zaltbommel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.