+31 76 - 5331331

Glasvezel Zaltbommel

In Zaltbommel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Zaltbommel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zaltbommel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zaltbommel

In de provincie Gelderland ligt de vestingsstad Zaltbommel. Zaltbommel ligt in middenin de Bommelerwaard en telt ruim 12.000 inwoners. In de gehele stad zijn diverse vestigingen en kerken te bezichtigen. Zaltbommel is gelegen langs rivier de Waal en biedt een zichtlocatie vanaf de snelweg A7.

Glasvezelringen Zaltbommel

Zaltbommel beschikt over een uitgebreide glasvezel infra die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Johan de Wittstraat. Vanaf deze locatie lopen er diverse glasvezelringen naar de wijken en industrieterreinen. De kernen Aalst, Brakel, Bern, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Poederoijen, Zuilichem en Nieuwaal worden ook via hier ontsloten.

Levertijd Zakelijk glasvezel in Zaltbommel

Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding komt er een hoop kijken. De levertijd van een glasvezelverbinding bedraagt ongeveer drie tot vier maanden. Dit komt omdat de oplevering van de glasvezelverbinding wordt opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de oplevering kunnen vertragen. Deze vertragende factoren zijn bijvoorbeeld bouwvak, vorst, speciale vergunningen, vervuilde grond en meer.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Zaltbommel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Postcodes Zaltbommel

5300-5302, 5305-5308, 5310-5311, 5315-5318