Glasvezel Zaltbommel

In Zaltbommel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zaltbommel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zaltbommel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zaltbommel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Wildeman
  • De Ooijk
  • Van Voordenpark

Overige bedrijvenlocaties in Zaltbommel

Naast de grotere bedrijventerreinen kennen ook diverse andere bedrijvenlocaties in Zaltbommel goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Hogeweg, De Waluwe, Kraaijenhoef, Ormeling, Rondgang, Middelkampseweg en A2 Logistics is het ook voor bedrijven mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Zaltbommel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.