+31 76 - 5331331

Glasvezel Zaandijk

In Zaandijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zaandijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Zaandijk

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.