+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuiderhout in Zaandam

Op het bedrijventerrein Zuiderhout in Zaandam is in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd in opdracht van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Zuiderhout

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Zuiderhout komt een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij het beste denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie, op aanvraag en tegen een meerprijs, deze capaciteit voor u uitbreiden naar 10 Gbit/s!