+31 76 - 5331331

Glasvezel Zilverland in Zaandam

Op het bedrijventerrein Zilverland in Zaandam is in 2010 een glasvezel netwerk aangelegd door KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk diverse factoren zoals de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Zilverland

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.