+31 76 - 5331331

Glasvezel Westerspoor in Zaandam

Op het bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel in alle straten van het bedrijventerrein. Doordat er maar over enkele meters een aansluiting hoeft te worden gerealiseerd, hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De kosten van een glasvezel aansluiting op bedrijventerrein Westerspoor zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Westerspoor II en Westerspoor III

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Westerspoor aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen. Daarnaast dient ook uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter in de aanvraag te worden opgegeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.