+31 76 - 5331331

Glasvezel Kogerveld in Zaandam

Op het bedrijventerrein Kogerveld in Zaandam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Dit geldt voor zowel Kogerveld-Noord, Kogerveld-Midden en Kogerveld-Zuid.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel delen op Kogerveld

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding is mogelijk. Wanneer u wenst kosten te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van deze partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om een selectie van diensten af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar. Dit betekent dat andere partijen dus geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.