+31 76 - 5331331

Glasvezel Hembrug in Zaandam

Op het bedrijventerrein Hembrug in Zaandam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel delen op Hembrug

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse aansluitkosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen garanderen.