+31 76 - 5331331

Glasvezel Achtersluispolder in Zaandam

Op het bedrijventerrein Achtersluispolder in Zaandam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen in de straten van het terrein tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw zakelijke glasvezelverbinding uw telefoonverkeer af te laten handelen. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezel op Achtersluispolder bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.