+31 76 - 5331331

Glasvezel Zaandam

In Zaandam zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Zaandam beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de grote KPN centrale aan de Krimp in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Zaandam vrijwel overal de beschikking hebben over uitstekende breedbandverbindingen. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zaandam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zaandam

In Zaandam zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden voor het grootste deel bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zaandam.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om andere bedrijfspanden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Zaandam

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Zaandam geldt een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting komt een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan zaken als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen en meer...