+31 76 - 5331331

Glasvezel Zaamslag

In Zaamslag zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Reuzenhoek vertrekken diverse glasvezelringen waardoor vrijwel overal in Zaamslag gebruik gemaakt kan worden van goede breedband voorzieningen. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Zaamslag

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.