+31 76 - 5331331

Glasvezel Olzendepolder in Yerseke

Op het bedrijventerrein Olzendepolder net buiten Yerseke is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel-infra, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Olzendepolder delen

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Wanneer u kosten wenst te besparen en u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Hierbij zal een van de deelnemende partijen aangesteld worden als hoodfcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en betaalt ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste dienstenpakket rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Standaard bedraagt de capaciteit van Zakelijk Glasvezel 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.