+31 76 - 5331331

Glasvezel Korringaweg in Yerseke

Op het bedrijventerrein aan de Korringaweg in Yerseke is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u met een SIP Trunk uw eigen telefooncentrale gebruiken met de voordelen van IP. Bent u niet het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u deze functionaliteiten huren met Hosted Telefonie.

Bekijk uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Korringaweg

Zakelijk Glasvezel op de Korringaweg kent voor iedere bedrijfslocatie haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk is bepalend voor deze tarieven. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Deze aansluitkosten zullen dus aantrekkelijker uitvallen wannneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck is het mogelijk om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie op de Korringaweg.