+31 76 - 5331331

Glasvezel Burenpolder in Yerseke

Op het bedrijventerrein Burenpolder in Yerseke is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt echter bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om zoveel diensten af te nemen als passen op de glasvezel access, zolang de maximale capaciteit niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Burenpolder

De levertijd voor een nieuwe glasvezel aansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Burenpolder komt een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route (snel-/spoorwegen), vorst, het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer.