+31 76 - 5331331

Glasvezel Yerseke

In Yerseke zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Yerseke beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Yerseke die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Burenpolder en Olzendepolder. Daarnaast zijn er ook goede faciliteiten aan de Korringaweg.

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Yerseke

Yerseke maakt onderdeel uit van de gemeente Reimerswaal. Yerseke beschikt over een goede glasvezel infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Damstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels, die lopen door de gemeente en naar de bedrijventerreinen. Van oudsher heeft ZeelandNet een dominante positie op de breedband markt in Zeeland. Toch heeft IP Visie uitgebreide mogelijkheden in Yerseke en kan standaard vrijwel overal een 1 Gbit/s glasvezel worden geleverd.

Verhuizen van Zakelijk glasvezel

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de factoren om rekening mee te houden is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. In tegenstelling tot de diensten die u afneemt, kan een glasvezelverbinding niet worden verhuisd. Een verhuizing is dan ook in feite een opzegging van het abonnement op uw oude locatie. Daarom dient u een nieuwe aanvraag in te dienen voor een glasvezelverbinding op uw nieuwe locatie. IP Visie raadt u aan om minimaal 4 maanden van tevoren kenbaar te maken dat u gaat verhuizen omdat het leveren van een nieuwe glasvezelverbinding wel 3 tot 4 maanden in beslag neemt. Om te voorkomen dat u kort voor dag allerlei dure tijdelijke oplossingen moet realiseren kunt u zichzelf het beste in een zo vroeg mogelijk ervan vergewissen wat de mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel zijn op uw nieuwe bedrijfslocatie.

Kosten van Zakelijk glasvezel in Yerseke

Wanneer u uw bedrijf wilt aansluiten op het Zakelijk glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de afstand die overbrugd moet worden tussen uw bedrijfslocatie en de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Hoe korter deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de huur van de vezel, gewenste snelheid van internet, keuze van de router, gewenste diensten en contractduur.