+31 76 - 5331331

Glasvezel Yerseke

In Yerseke zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Yerseke die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Yerseke

Yerseke is gelegen in de gemeente Reimerswaal. Yerseke beschikt over een goede glasvezel infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Damstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels, die lopen door de gemeente en naar de bedrijventerreinen. Van oudsher heeft ZeelandNet een dominante positie op de breedband markt in Zeeland. Toch heeft IP Visie uitgebreide mogelijkheden in Yerseke en kan standaard vrijwel overal een 1 Gbit/s glasvezel worden geleverd.

Verhuizen van Zakelijk glasvezel

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de factoren om rekening mee te houden is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. In tegenstelling tot de diensten die u afneemt, kan een glasvezelverbinding niet worden verhuisd. Een verhuizing is dan ook in feite een opzegging van het abonnement op uw oude locatie. Daarom dient u een nieuwe aanvraag in te dienen voor een glasvezelverbinding op uw nieuwe locatie. IP Visie raadt u aan om minimaal 4 maanden van tevoren kenbaar te maken dat u gaat verhuizen omdat het leveren van een nieuwe glasvezelverbinding wel 3 tot 4 maanden in beslag neemt. Om te voorkomen dat u kort voor dag allerlei dure tijdelijke oplossingen moet realiseren kunt u zichzelf het beste in een zo vroeg mogelijk ervan vergewissen wat de mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel zijn op uw nieuwe bedrijfslocatie.

Kosten van Zakelijk glasvezel in Yerseke

Wanneer u uw bedrijf wilt aansluiten op het Zakelijk glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de afstand die overbrugd moet worden tussen uw bedrijfslocatie en de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Hoe korter deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de huur van de vezel, gewenste snelheid van internet, keuze van de router, gewenste diensten en contractduur.

Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in de alle geldende tarieven voor Zakelijk glasvezel en mogelijkheden voor uw locatie in Yerseke. De postcodecheck van IP Visie is uniek in Nederland en wordt gevoed door het Kadaster en de systemen van KPN. Hierdoor is IP Visie in meer dan 95% van alle checks in staat om direct de prijzen en mogelijkheden voor glasvezel te laten zien en deze prijzen te garanderen.