+31 76 - 5331331

Glasvezel Yde

In Yde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Yde zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Yde

In Nederland kan Zakelijk Glasvezel op iedere locatie worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van het glasvezelnetwerk, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten in hoog tempo flink kunnen oplopen. Reden hiervoor is dat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Daarom kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in Yde.


Yde is onderdeel van de gemeente Tynaarlo