+31 76 - 5331331

Glasvezel Wouw

In Wouw zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Wouw beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wouw die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel in Wouw bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Wouw

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Wouw komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.