+31 76 - 5331331

Glasvezel Wouw

In Wouw zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Wouw beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Wouw die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. U heeft op dit groeipad de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om over een verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de eisen van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit te verhogen van 1 Gbit/s naar 10 Gbit/s tegen een meerprijs.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Wouw

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Wouw komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.